Malmö - Lindeborg

Dirigentgatan 2

Visa på karta

Stor uteplats - Välplanerad - Nära Hyllie station och Emporia

Välkommen till denna välplanerade tvåa med stor och härlig uteplats där man gärna kopplar av. Ljust och trivsamt vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin, kök med bra matplats och trevligt sovrum med fina förvaringsmöjligheter. Perfekt för pendlaren med kort promenadavstånd till Hyllie station, goda bussförbindelser och snabb access till ringvägen. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 1 195 000 kr
Månadsavg. 3 896 kr
Rum 2
Boarea 54 Kvm
Våning 1
Hiss Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1999
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

4 dagar
Visa alla

Uteplats

Stor och trevlig uteplats på en hörna med både stenlagd del och fina gräsytor. Uteplatsen ramas in av staket och grönskande växter. 

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust och trivsamt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna och terrassdörren som öppnar upp mot den inbjudande uteplatsen. Ekparkett på golvet och väggar i vitt med en fondvägg som bryter av.

Alla bilder

Kök

Ljust kök med vit inredning och vita väggar. Vit kakel som stänkskydd och rostfri bänkskiva. Rejäl matplats vid fönstret som vetter ut mot uteplatsen. Kyl/fryl, spis med häll, fläkt och en praktisk diskmaskin.

Alla bilder

Sovrum

Härligt sovrum med gott om förvaring i garderober med skjutdörrar längs en hel vägg. Parkettgolv och snygg fondvägg i grå toner som kontrasterar snyggt mot de vita väggarna.

Alla bilder

Badrum

Fräscht badrum med helkaklade väggar och klinker på golvet. Wc, handfat med kommod, spegel och duschhörna. Här finns även praktisk tvättmaskin

Alla bilder

Förening

HSB Brf Kapellmästaren har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Föreningens hus, som byggdes 1999, består av 56 lägenheter. Marken är friköpt. HSB sköter den ekonomiska förvaltningen. En överlåtelseavgift om 1138 kr och en pantsättningsavgift om 455 kr/pant debiteras köparen.

AVGIFT
Ingen avgiftshöjning planeras i nuläget (okt 2018). Senast avgiften höjdes var 2013/2014. Bostadsrättstillägget ingår i avgiften då detta är tecknat kollektivt av föreningen.

TV & INTERNET
Kabel-tv via ComHem ingår i avgiften. Även bredband, 100/10 Mbits, via Bredband 2 ingår i avgiften.

GEMENSAMT
I varje hus finns tvättstugor i källaren. Varje tvättstuga består av två tvättmaskiner, en torkrumlare och ett torkrum. Bakom hus 2-4 finns grillplats med sittplatser. Cykelförråd finns både utomhus och i källaren. Till varje lägehet tillhör ett vinds- eller källarförråd.

PARKERING
Föreningen har 42 parkeringsplatser. En plats kostar 206 kr/månad. Separat kösystem tillämpas. I nuläget är det kort kö. Intill föreningens fastigheter finns även ca 10 st parkeringsplatser för besökande, ännu fler finns i närheten.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information:
https://www.hsb.se/malmo/brf/kapellmastaren/

Alla bilder

Område

Här bor man granne med Emporia och Hyllie station, har snabb access till ringvägen samt goda bussförbindelser. Perfekt för den som pendlar. Gångavstånd till så väl shopping på Emporia som evenemang på Malmö Arena. Lindeborg och närområdet erbjuder alla bekvämligheter som trevliga grönområden, vårdcentral, gym, simhall, affärer, skola, förskolor mm. Ett perfekt område för den som vill bo på ett lugnt och omtyckt område med många gröningar men ändå ha närhet till alla bekvämligheter och butiker.

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 195 000 kr
Månadsavg. 3 896 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet och bostadsrättstillägg
Adress Dirigentgatan 2
Kommun Malmö
Område Lindeborg
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 2
Boarea 54 Kvm (Föreningens information)
Våning 1
Hiss Ja
Byggår 1999
Förening HSB Brf Kapellmästaren
Pantsatt Ja
Byggnadssätt
Driftskostnad 4 800 kr/år varav:
El: 3 000 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 103 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!