Malmö - Mobilia/Blekingsborg

Blekingsborgsgatan 11

Visa på karta

Genomgående - inglasad balkong - bra läge

Belägen precis vid Mobila ligger denna fantastiskt trevliga lägenhet på 85 kvm. Genomgående släta vitmålade väggar och fina golv, helkaklat badrum, ljust vardagsrum med fransk balkong, fint kök, ljus matplats med utgång till en underbar inglasad balkong i västerläge. Underbar innergård med flera grillplatser, lekplatser och grönområde.

I korthet

Utgångspris 1 495 000 kr
Månadsavg. 5 413 kr
Rum 3
Boarea 84.5 Kvm
Våning 2 av 3
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1957-58
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Therese Tjernberg

Direkt: 073-509 25 61
Mobil: 073-509 25 61

Ansvarig mäklare: Therese Tjernberg
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Idag!
 • Tisdag 22 maj 17:30 - 18:00
  • Vänligen boka tid för visningen!
Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 1 495 000 kr – Visa budhistorik

Matsal

Matsalen är en ljus, öppen och trevlig plats att tillbringa sina middagar på. Det fina schackrutade laminatgolvet går genomgående från entré, hall, matsal och in i köket. Släta vitmålade väggar. Utgång till den inglasade balkongen i bästa västerläge!

Alla bilder

Köksbilder

Modernt och trevligt kök med köksinredning typ ek och vitrinskåp. Svart granitarbetsskiva med underlimmad infälld vask, engreppsblandare och gråsvart kakel som stänkskydd. Induktionshäll, rostfri varmluftsugn, rostfri fläkt, inbyggd rostfri micro, rostfri kyl och frys med icemaker. Alla vitvarorna är av märket Bosch. Det schackrutiga golvet fortsätter här samt de släta vita väggarna. Spottar i taket. 

Alla bilder

Vardagsrum bilder

Stort och ljust lättmöblerat vardagsrum. Vackert skeppargolv och släta vitmålade väggar. Charmig fransk balkong!

Alla bilder

Balkong

Den inglasade balkongen är ett fantastiskt extrarum med ett perfekt läge in mot den blommande innergården! Här ligger en grå filtmatta och väggarna är teglade. Bästa västerläge med eftermiddags - och kvällsol.

Gott om plats för både möbler som blommor!

Alla bilder

Hall

När man kommer in i entrén känner man hemtrevnad. Ljust samt öppen planlösning in mot matsalen.

Här finns gott om plats för avhängning. Snygg garderob mot den ena slätmålade vita väggen. Stor praktisk klädkammare i hallen nära sovrummen. 

Schackrutigt laminatgolv och släta vitmålade väggar. 

Alla bilder

Badrum

Helkaklat badrum med ljusgrå klinker och vitt kakel. Toalett med snålspol från Ifö, handfat med vit kommod, spegelskåp med ledbelysning, ytterliggare ett skåp med spegel samt praktiska hyllor, badkar, eluppvärmd handdukshängare. 

Alla bilder

Sovrum 1

Stort härligt sovrum med slätmålade vita väggar och ljust laminatgolv. 

Alla bilder

Sovrum 2

Ytterliggare ett stort sovrum med utsikt in mot innergården. Slätmålade vita väggar och ljust laminatgolv. 

Alla bilder

Föreningsinformation

Välkommen till HSB Brf Blekingsborg

DET GODA BOENDET MITT I MALMÖ
med attraktiv framtid

Det finns runt vårt område både höghus och villor. 
Utbudet av service, sjukvård, butiker, varuhus och fritidsaktiviteter finns på några minuters avstånd. 

Brf Blekingsborgs område och utsikt präglas av Turning Torso, Hyllie Vattentorn och Öresundsbron. Swedbank Stadion och MAS finns ett stenkast bort och de kommer oss närmare genom pågående och planerad nybyggnation. Nybyggda och uppdaterade Mobila Köpcenter finns bredvid oss.

  Fakta om föreningen HSB Brf Blekingsborg är belägen i Malmö, närmare bestämt på Blekingsborgsgatan 7-13 och Per Albin Hanssons väg 54-56 A-B.

Föreningen byggdes 1957-58 och lägenheterna är belägna i 2 st höghus och ett låghus med totalt 8st trapphus. Det finns i föreningen totalt 279 st lägenheter och 7 st lokaler.

Fördelning av lägenheter

1 r o k 64 st

2 r o k 52 st

3 r o k 140 st

4 r o k 15 st

6 r o k 4 st

7 r o k 4 st

72 st garageplatser för bil

3st garageplats för MC

87 st parkeringsplatser

Total yta bostadsrätter, lägenheter 16 170kvm samt lokaler 451kvm.

Total yta hyresrätter, lägenheter 21,5kvm, hyreslokal 22kvm samt garage.

Medellägenhetsytan är 58,03kvm.

  Omgivningen

HSB Brf Blekingsborg är beläget centralt i Malmö, med en uppsjö av service, kommunikation och möjligheter till rekreation i närområdet.

Inom promenadavstånd

Mindre än 500m från föreningen ligger Mobilia, ett av Malmös äldsta och största köpcentrum, som har genomgått en stor utbyggnad.

I anslutning till stadionområdet ligger COOP Forumstormarknad, vilka erbjuder ett fullt sortiment av mat, husgeråd, kläder och byggmaterial.

På stadionområdet finner man även Malmö Stadion och Baltiska Hallen, vilka erbjuder konserter och andra evenemang. Fotbollsintresserade kan på Swedbank Stadion följa Malmö FFs framgångar och bakslag.

På andra sidan Trelleborgsvägen ligger en av Malmös äldsta och mest uppskattade kvarterskrogar - Pub Vagabond. Här kan man äta Plankor och andra klassiska rätter i en avslappnad och trevlig miljö. Kvarterskrogen Per Albin ligger på Per Albin Hanssons väg mellan Blekingsborg och Kulladal.

Några minuters gångväg söderut längs Per Albin Hanssons väg tar dig till Kulladals Bangolf, hemmabana för Kulladals Bangolf Klubb. I anslutning till denna ligger även Per Albins Hem, födelsehemmet för Per Albin Hansson.

nderhåll

Många fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar har ett tungt och kostsamt arbete framför sig. Därför känns skönt att Brf Blekingsborg har gjort en stor del av detta.

 Under åren 2003 till 2006 så utfördes det ett stort byggprojekt

Renoveringen var omfattade och totalkostnaden uppgick till över 80 miljoner kronor. 
Den bestod utvändigt av nya tak på husen, treglasfönster, tillbyggnad och inglasning av balkongerna.

Invändigt var det lika stora förändringar med nya badrum, nya stamrör till varm och kallvattensystemen, nya elstammar med trefas system, jordfelsbrytare och säkerhetsdörrar med sjutillhållarlås till bostadsrätterna.

Ett nytt sopsystem som gör att vi har behållit soppluckorna i trapphusen för de boendes bekvämlighet.

Garaget blev totalrenoverat med nytt golv och koldioxid utsläppen styrt ventilationssystem så att det alltid är frisk luft i garaget. Tvättplattan förbättrades och gångtrappornas entréerna överbyggdes.

Våra cykelförråd utomhus har fått nätgallerdörrar och trädgården och utemiljön har förändrats med vattenfall och grillplats samt fasta sittbänkar med bord. 
Trots allt detta så stannar vi inte i förnyelseprocessen av våra fastigheter som nu ligger inte långt efter i tekniska standarder mot nyproducerade fastigheter.

Föreningen renoverade tvättstugorna (hösten 2010) till högsta kvalitet, belägna i markplan med fönster. Alla tvättstugor är försedda med elektronisk bokning och tvättmaskinerna är försedda med automatiskt dosering av både tvättmedel och sköljmedel, vilket kan väljas till/från individuellt vid varje tvätttillfälle. Föreningens tvätt- och sköljmedel är både allergigodkända och miljömärkta.

Under 2014, 2015 så har det utförts relining av avloppsrören i samtliga fastigheter. Detta projekt avslutade i början av 2016. Nu har samtliga hus fått uppdaterade rör med ny livstid.

All ytterbelysning har bytts ut till LED-belysning och uppdateras med fler stolpar. Den nya belysningen är både ljusstarkare och mer energisnål med rejält sänkt energiförbrukning.

  Övernattningslägenhet Brf Blekingsborg hyr ut en helt nyinredd övernattningslägenhet i ett av låghusen. Lägenheten har ett rum samt en köksplats med tillgång till kök och badrum med toalett och dusch. Det finns en enkelsäng samt en bäddsoffa med sovplats för två personer. Lägenheten kostar 250:- per natt! Välkomna att ringa fastighetskontoret för bokning!    
Alla bilder

Innergården

Gårdsmiljön

Här finns utrymme för allt från lek och spel, till en stund i solen. Här finns en fin lekplats och tre stycken grillar med tillhörande sittplatser för föreningens medlemmar.

Lekplatsen
På grönutrymmet mellan 54an och 56an finns föreningens lekplats, med gungor, klätterställning, sandlådor mm. Allt nyligen uppfört och regelbundet besiktigat för att uppfylla de regler och säkerhetskrav som finns.

Grillplatserna
Vad är trevligare en lugn sommarkväll än lite grillat i goda vänners sällskap? Föreningen har tre stycken grillar med tillhörande sittplatser. Dessa grillar är försedda med ett rejält grillgaller och borste för rengöring. Grillkol/bricketer får du ta med själv. Glöm inte att städa upp efter dig, så nästa person känner sig lika välkommen som du förhoppningsvis gjorde.

Vattenfallet
I anslutning till grillplatserna finner man även det lilla vattenfall som skapats för att höja miljön och skapa en trevlig stämning.

Scaramouche
I mitten av Gröningen finns skulpturen Scaramouche, skapat av den grekiske skulptören Jorgo Krallis och uppsatt 1990 av HSB Malmö. Scaramouche, är en av Jorgo Krallis stora mobiler skapad av rostfritstål och emalj, Scaramouce försöker att fånga ögat med sina oefterhärmliga behag, bygga upp de övertygelser och betydelser den döljer bortom bilden.
Källa: Jacob Faxe, Malmö Förskönings- och Planteringsförening.

Mer information om den internationellt etablerade konstnären och hans verk finns att läsa bl.a. på EURANshemsida.

Alla bilder

Fakta

Utgångspris 1 495 000 kr
Månadsavg. 5 413 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV
Adress Blekingsborgsgatan 11
Kommun Malmö
Område Mobilia/Blekingsborg
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 3
Boarea 84.5 Kvm (Föreningens information)
Våning 2 av 3
Balkong Ja
Byggår 1957-58
Förening HSB:s Brf Blekingsborg
Pantsatt Ja
Förråd Källare
Byggnadssätt
Fönster 3-glas
TV/Internet Com Hem, internet kan fås via föreningen 100/100 Mbps för 89 kr /mån.
Energiprestanda 118 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

 • Tisdag 22 maj 17:30 - 18:00
  • Vänligen boka tid för visningen!
  • 17:30 FULLBOKAD
  • 17:40 FULLBOKAD
  • 17:50 FULLBOKAD

Budgivning pågår

Högsta bud: 1 495 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
1 495 000 kr Budgivare 1 2018-05-21 15:14