Malmö - Hyllieby

Kvarngårdsvägen 145

Visa på karta

Härliga sällskapsytor - Bra läge - 4 stora sovrum

Bo på ett av Malmös attraktivaste läge i en härligt rymlig villa, byggd 1997, med påkostad utrustning. Beläget högst upp på en lugn återvändsgata med grönområde alldeles intill samt utsikt över Emporia och Öresundsbron. Sköna sällskapsytor och den rätta känslan. Stort vardagsrum med öppen spis och matrum intill. Rymligt allrum på ovanvåningen. Fyra rejäla sovrum, två påkostade badrum varav ett nytt samt exklusivt kök från danska Multiform. Här finns även ett annex med förråd/gymdel och uterum. Garage. Fin trädgård i söderläge med stenläggning, trädäck och fina lekytor. Knutpunkten Hyllie ligger endast med några minuters gångavstånd. Köpenhamn når man på 15 minuter med bil. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 8 500 000 kr
Rum 7
Boarea 240 Kvm
Tomtarea 967 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1997
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt: 040-20 82 91
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

2 dagar
Visa alla

Välkommen

Välkommen på visning till detta mycket trevliga hus med klassisk design.

Alla bilder

Entré

Mycket luftig hall där man välkomnas av skön rymd tack vare den imponerande takhöjden som sträcker sig upp till allrummet på ovanvåningen. Fönsterkupan ovanför ytterdörren skänker bra dagsljus. Praktisk förvaring bakom skjubara spegeldörrar. Fräck trappa i vitt som leder upp till den mer privata ovanvåningen.

Alla bilder

Vardagsrum

Stort och luftigt vardagsrum med öppen spis och stora fönterpartier samt utgång till den stenlagda uteplatsen i söder. Klinker på golvet, vilken är genomgående på hela bottenvåningen. Härifrån når du även matsalen som lätt skärmas av med skjutbara dörrar. Fina glasade skjutdörrar mot hallen.

Alla bilder

Matsal

Den rymliga matsalen nås både från vardagsrum och kök. De stora fönsterpartierna släpper in behagligt dagsljus. Även här finns en utgång till uteplatsen, vilket kan vara en fördel vid middagsbjudningarna.

Alla bilder

Kök

Kvalitetskök i lönn från danska Multiform med gott om förvaring och fina arbetsytor på de påkostade granitbänkskivorna Tre fönster som skänker bra med ljusinsläpp och generöst tilltagen matplats. Rostfri kyl och frys med ismaskin samt kolsyra från 2017 (Samsung),  kaffemaskin (Miele), spishäll (Gaggenau), grill (Gaggenau), ugn (Gaggenau), mikrovågsugn (Gaggenau), diskmaskin (Gram) och fläkt (Gaggenau). 

Alla bilder

Sovrum 1

Stort sovrum med gott om förvaring i garderob med skjutdörrar längs hela ena väggen. Två rejäla fönster mot framsidan som släpper in rikligt med ljus. Önskar man fler sovrum så kan detta sovrum delas av. 

Alla bilder

Badrum - nedre plan

Fräscht och helkaklat badrum med wc, fräck vask, spegel, fönster och duschhörna. Inredning från Philippe Starck. 

Alla bilder

Grovkök

Grovkök med praktisk ingång. Tvättmaskin (Bosch), torktumlare Bosch), torkskåp, tvättställ med bänkskiva och gott om förvaring. Klinker på golvet.

Alla bilder

Trappa

Den vita trappan med snyggt stålräcke leder upp till den mer privata ovanvåningen.

Alla bilder

Allrum

På ovanvåningen möts man av ett ljust och luftigt allrum som ligger öppet med ett snyggt stålräcke ner mot entrén. Genom fönsterna i två väderstreck flödar ljuset in och bidrar ännu mer till den luftiga känslan. Här finns gott om plats för en större soffgrupp. Ett rum som barnen älskar! 

Alla bilder

Badrum - övre plan

Stort och lyxigt badrum från 2016 med härlig spakänsla. Badrummet är helkaklat med vacker granitsten. Detta badrum är uppdelat i två delar. I den stora delen finns bubbelbadkar som rymmer två, dubbelt handfat med kommod, tillhörande vägghängt skåp, spegel med belysning, dusch med glasdörr och värmande handdukstork. Wc och vask med kommod finns i en egen liten del som enkelt delats av med en snygg glasdörr. En fönsterkupa samt spotlights i taket skänker badrummet härligt ljus.

Alla bilder

Sovrum 2

Rymligt och ljust sovrum tack vare både fönsterkupa i norr och fönster i öster. Rummet har en liten vinkel med en praktisk hörna där sängen lätt göms undan. Trägolv och nougatfärgade väggar i denna vinkel som snyggt bryter av mot de i övrigt vita väggarna. Garderober med skjutdörrar även här samt aircondition.

Alla bilder

Sovrum 3

Stort sovrum med vita väggar och trägolv. Fönsterkupa mot söder och ytterligare ett fönster i öster skänker behagligt ljus. Även här finns gott om förvaring i flera garderober. 

Alla bilder

Sovrum 4

Stort och ljust sovrum med gott om förvaring i både walk in closet och två garderober med skjutdörrar. Fönsterkupa åt norr och vacker fransk balkong i västerläge. Väggar i behagliga färger och snyggt trägolv. Här finns även ett praktiskt tvättnedkast och aircondition. 

Alla bilder

Uteplats

Stor och stenlagd uteplats i bästa söderläge med utgång både från vardagsrum och matsal. Stenläggningen fortsätter sedan runt huset och bildar en vindskyddad del i anslutning till groventrén.

Alla bilder

Trädäck

Mittemot den stenlagda uteplatsen finns ett trädäck med plats för loungedelen i lite skuggigare läge. Trädäcket fortsätter sedan vidare med en del där du t ex kan koppla av med en bra bok i en solsäng en solig sommardag.

Alla bilder

Trädgård

Stor och friköpt hörntomt på lugnt läge längst ned på en återvändsgata. Här finns gott om lekutrymmen för barnen och samtidigt många ställen att koppla av på för den som hellre vill det. Trädgården är smart planerad och erbjuder uteplatser i olika väderstreck för att passa både den som önskar sol, skugga eller varför inte en vindskyddad plats.

Alla bilder

Annex

På tomten, bredvid huset, finns ett fribyggt annex som innehåller uterum, förråd och garage. Förrådet används idag som gym. Uterummet är strategiskt beläget i österläge med takhöjd och skjutbara glaspartier ut mot den grönskande trädgården. Här kopplar man gärna av. 

Alla bilder

Garage

Garage med fjärrstyrd port. Framför garageinfarten finns en stor stenlagd uppfart med plats för tre bilar och precis bredvid denna finns gästparkering.

Alla bilder

Övrigt

Öppen fiber via Telia.

Centraldammsugare. (Två uttag på bv och 2 på ov)

2,60 i takhöjd på bottenvåningen. 

Larm med skalskydd. 

Huset byggdes av JW-hus 1997 som står för klassisk design och kvalité.

 

Alla bilder

Planritning bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning - ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning - extrabyggnad

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 8 500 000 kr
Adress Kvarngårdsvägen 145
Kommun Malmö
Område Hyllieby
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 7
Boarea 240 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 967 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1997
Grundläggning Betongplatta
Stomme Trä
Fasad Säljaren åtar sig att byta ut den enstegstätade fasaden
Tak Betongpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Mekanisk frånluft
Uppvärmning Ytjordvärme med IVT värmepump. Vattenburen golvvärme på både bottenvåning och ovanvåning.
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Driftskostnad 38 254 kr/år varav:
El: 29 413 kr
Vatten/Avlopp: 5 141 kr
Renhållning: 3 700 kr
Försäkring är ej medräknad
Beräknat på 5 person(er)
Energiprestanda 43 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 4 378 000 kr
Summa pantbrev 6 300 000 kr
Servitut/GA Avtalsservitut jordkablar

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning