Malmö - Fridhem - Ribersborg

Beritta Gurrisgatan 1A

Visa på karta

Sundsutsikt - Hiss från markplan - Balkong

Nu finns möjligheten att förvärva en magnifik våning i HSB Brf Beritta Gurris. Bostaden är belägen högst upp i huset med utsikt över sundet från balkong, kök och vardagsrum. Ribersborgsstranden är närmaste granne med föreningen. Hiss från markplan. Ljus och trivsam lägenhet med: vardagsrum, balkong, två sovrum, kök med matplats, rymligt badrum. Inhägnad trädgård med grönska och sittgrupper. För barnen finns en stor lekplats. Parkering utomhus finns att hyra. Garage i källarplan.

I korthet

Utgångspris 3 195 000 kr
Månadsavg. 5 943 kr
Rum 3
Boarea 89 Kvm
Våning 5 (plan 8) Huset har halvplan
Hiss Ja
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1985
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ulf Björk

Direkt: 070-145 88 48
Mobil: 070-145 88 48

Ansvarig mäklare: Ulf Björk
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Läge, läge och läge

Välkommen till detta trevliga boende på ett av Malmös bästa lägen. Från balkongen, vardagsrummet och köket kan du spana ut både över det blåa sundet och den grönskande gården. Alldeles nedanför föreningen finner du den långsträckta Ribersborgsstranden. Bättre kan det knappast bli i Malmö!

Alla bilder

Vardagsrum

Magnifikt vardagsrum  flera fönster med storartad utsikt mot sundet. Vita väggar och ekparkett. Plats för både matplats och soffgrupp. Utgång till balkong.

Alla bilder

Vardagsrum bilder

Sitt framför fönstret och se båttrafiken på sundet.

Alla bilder

Balkong

Balkong med sydvästläge mot uppvuxen gård och sundet i absolut närhet. Här finns utrymme för både växter, odling och balkongmöblemang. En plats att koppla av och bara njuta på. Sitt och titta ut över sundet eller mot Fridhems takåsar.

Alla bilder

Utsikt

Fin vy över Ribersborgs kallbadhus och västra hamnen.

Alla bilder

Flygbild

Strålande vy över Ribersborg och sundet.

Alla bilder

Kök

Ljust kök med vita skåpluckor. Diskmaskin, fläkt, spis med häll, fristående kyl och fristående frys. Ljust golv.

Alla bilder

Matplats

Rymlig och inbjudande matplats med utsikt över sundet.

Alla bilder

Detalj

Alla bilder

Sovrum 1

Stort sovrum med. Vita väggar och inbyggda garderober. Utsikt mot gården och T-bryggan vid havet med Danmark i bakgrunden.

Alla bilder

Sovrum 2

Sovrum två som är något större än sovrum ett hyser både skrivbord och säng. Ekparkett på golvet.

Alla bilder

Hall

Hall med flera garderober. Vita väggar och ekparkett. Stor klädkammare.

Alla bilder

Badrum

Stort badrum från byggåret med kakel och vitmålade väggar och plastmatta på golvet. Badkar, wc, handfat, handdukstork, belyst spegel.

Alla bilder

Föreningsinformation

Föreningen har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag vars hus, som byggdes 1985, består av 81 lägenhet, varav 3 används som förskola. Marken är upplåten med tomträtt som löper t.o.m 2024. I föreningens försäkring ingår bostadrättstillägg för föreningens lägenheter så detta behöver den boende inte teckna själv. HSB har hand om den ekonomiska förvaltningen. En överlåtelseavgift om 1108:- samt en pantsättningsavgift om 443:- debiteras köparen.

Det finns ingen planerad avgiftshöjning. Senast avgiften höjdes var 2014-05-01 då den höjdes med 4% på grund av höjd tomträttsavgäld.

Tidigare underhåll/renoveringar är bl a. byte av radiatortermostater och stamventiler 2010 och under 2015 slutfördes modernisering av husens hissar. Förändring från gas till fjärrvärme samt målning och omläggning av tak.

Gemensam el har införts vilket medför att inget eget abonnemang behövs - billigare.

Genom föreningen finns en del digital-tv från ComHem. Föreningens analoga grundutbud, som man kommer åt genom att koppla en antennkabel från väggen direkt till TV:n, innehåller: SVT1, SVT2, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, TV8, Kanal9, TV10, TV11, TV4 Plus, TV4 Sport, SVTB/SVT24, Danska DR1 och Danska TV2.

Även Digital-TV-Small ingår kostnadsfritt för alla boende. För att nyttja dessa kanaler måste man ha en box. En sådan box ingår inte i gruppavtalet utan kan köpas för ordinarie priser, eller vid reducerade priser om man tecknar kampanj, hos Comhem. Kanalerna som ingår där är följande:
SVT1, SVT2, SVT24, SVTB, TV4, TV6, Axess TV, SVT1 HD och SVT2 HD. Det går att utöka utbudet. För prisuppgifter gällande de andra paketen hänvisas till www.comhem.se

Bredband finns via ComHem. Den boende tecknar själv avtal.

Föreningen har 23 garageplatser och 40 parkeringsplatser. Kösystem tillämpas.

Föreningen förfogar över en föreningslokal som kan hyras av medlemmarna. Det finns också en bastu i  uppgång 1C, bredvid miljörummet, som man kan använda.

Förskolan Beritta Gurris finns också i föreningen.

Alla bilder

Område

Här bor man granne med Malmös verkliga Riviera, Malmös stolthet och gräddhylla. Grönskan och havet bidrar till lust och glatt sinne. På kartan blir det fantastiska läget påtagligt. Öster om Slottsparken pulserar Malmös hjärta, Gustav Adolfs torg. Slottsparken och Västra Hamnen nås enkelt till fots och den välbesökta Ribersborgsstranden med kallbadhuset finns endast en kort promenad bort. Regementsgatan och Kronprinsen är andra närliggande och välbesökta platser. De är som gjorda för ett skönt och bekvämt liv. I närområdet finns det mataffärer och gott om trevliga kvarterskrogar. Kort och gott en boplats för dig som vill ha högsta livskvalitet.

Kommunikationer:

Buss 7 från  Limhamnsvägen 3:an och 4:an nås från Fridhem.

Alla bilder

Omgivningar

Alla bilder

Övrigt

Alla bilder

Försäljnings­information

Ovanstående uppgifter är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna från föreningen, att kontrollera samt undersöka bostaden och dess inventarier noggrant då bostaden köpes i befintligt skick, samt att kontrollera boarean då det kan förekomma variationer mellan dagens gällande och föregående mätnormer. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad Uppgifter gällande ovanstående kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Vi tillämpar öppen budgivning, vilket innebär att varje bud redovisas för säljaren samt för övriga spekulanter. Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga budgivare accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn samt information om deras bud till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren. Det är därefter upp till säljaren hur denne vill agera gällande budet.

Observera att vid renovering samt ombyggnad av lägenheten bör man i varje enskilt fall kontrollera med styrelsen i föreningen, att de planerade åtgärderna är tillåtna.                                                                                                                                  
Överlåtelseavgift betalas av köparen.
Pantsättningsavgift och medlemsavgift i HSB betalas av köparen.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 195 000 kr
Månadsavg. 5 943 kr
Ingår i avgift Värme, vatten och kabel-tv, basutbud
Adress Beritta Gurrisgatan 1A
Kommun Malmö
Område Fridhem - Ribersborg
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 3
Boarea 89 Kvm (Säljarens information)
Våning 5 (plan 8) Huset har halvplan
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggår 1985
Förening HSB Brf Beritta Gurris
Pantsatt Nej
Förråd Källare
Ventilation Mekanisk
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
TV/Internet ComHem
Driftskostnad 4 080 kr/år varav:
El: 2 880 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat på 2 person(er)
Energiprestanda 103 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.