Håkan PersfellReg. Fastighetsmäklare

040-20 82 92 070-555 25 65
hakan.persfell@bulowlind.se

Jag hjälper privatpersoner att efter sina individuella förutsättningar på bästa möjliga sätt sälja sina bostäder. Störst närvaro har jag i centrala och västra Malmö med fokus på Ribersborg och Bellevue där jag bott sedan 2011. Genarp tillhör också mitt hjärta och här har jag de senaste åren förmedlat omkring 40% av de hus som säljs. Genarp är min uppväxtort och här bor mina föräldrar, några kusiner och ett antal barndomsvänner.

Sedan flera år har jag erfarenhet av arbete som intern coach med fokus på inspiration samt konkret försäljningsutveckling och resultatoptimering.

Maximal tillgänglighet för ett fåtal uppdragsgivare utlovas.

90-talskrisen gav mig en fantastisk utbildning i försäljning där min första arbetsgivare ofta sa "försäljning börjar först när kunden har sagt nej, allt annat är orderhämtning". Hälften av landets fastighetsmäklare slutade arbeta eftersom marknaden kollapsat. Mitt i räntekrisen under hösten 1992 startade alltså min bästa utbildning någonsin. En flerårig lågkonjunktur där ingen bostad någonsin sålde sig själv.

Specialinriktning i en viss geografi skapar mervärde för både säljare och köpare. Kunskapen växer sig större, kontaktnätet är överlägset och det i sin tur ger utrymme för en utomordentlig mäklarkapacitet och servicenivå.

Omsorgsfullt utvalda samarbeten ingår i mitt nätverk. Löpande bidrar dessa till starkaste möjliga förutsättningar för mina uppdragsgivare att få till stånd en lyckad affär.

Välkommen att ta kontakt för ett förutsättningslöst samtal. Uppskattar ni öppen och rak kommunikation, tydlig rådgivning och höga ambitioner så tror jag nog vi ska komma bra överens.

Vill ni läsa om vad mina tidigare uppdragsgivare tycker om mitt arbete som fastighetsmäklare så sök på https://www.hittamaklare.se/hakan.persfell

Exempel på rekommendation från uppdragsgivare:

”Mycket duktig mäklare, en som gör skäl för varenda krona i provisionen. Håkan lyssnar aktivt, är flexibel, gör så som vi ville och förväntade oss, men framförallt mer därtill! Håkan kommer med bra motförslag om de förslag/tankar/idéer vi hade inte kunde genomföras. Håkan handlade även i vår anda när det behövdes och var ett stort stöd, före, under och efter försäljningen” // Öjersjö

Bakgrund:

Ekonomi och marknadsföringsutbildad på Lunds Universitet.

Anställning i Föreningsbanken.

Fastighetsmäklarpraktikant 1992.

Hälftenägare Lind & Co 1994-96.

Registrerad fastighetsmäklare 1995.

Hälftenägare och grundare av Bülow Fastighetsförmedling 1996-2007.